Te Koop

Perceel bosgrond op 3026m² - vlot bereikbaar!
9185 WACHTEBEKE
Prijs : € 18.000
Een stuk bosgrond, heel rustig gelegen in het landelijke Moerbeke-Waas met een oppervlakte van 3026m² waar u rustig kan genieten van de pracht dat de natuur biedt! Enige vorm van constructie is niet mogelijk! Het gaat hier over een stuk bosgrond!
Garageboxen en parkeerplaatsen te koop/te huur
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 20.500
Verschillende staanplaatsen en garageboxen te koop in hartje Sint-Niklaas op niveau -1 en -2 in residentie Begijnhofke! Dichtbij de markt! Prijsklasse tussen 20.500 € en 32.500 € (exclusief BTW)! Autolift aanwezig!
Perceel verblijfsrecreatie 1336.12m² ( fase 3 ) in goed gekeurde verkaveling.
9190 STEKENE
Prijs : € 46.000
Wij verkopen een mooi gelegen en goed bereikbaar perceel verblijfsrecreatie (Speelhof) in een goed gekeurde verkaveling op 1336,12m²! ( geen permanente bewoning toegelaten). Hier kan men nog een bouwaanvraag indienen volgens de geldende verkavelings/bouwvoorschriften.( Fase 3 - Gemeente Stekene) Per kadastraal perceel en per lot kan slechts 1 weekendverblijf opgericht worden (60m² met dakhelling tussen de 10° - 60°) + 20 m² terras ( niet toegebouwd) , dakoversteek mag max. hoogte van 3.5m zijn,... ook een aanvullend gebouw van 18m² is toegelaten in de bouwaanvraag. Alle info is indicatief en niet bindend inzake goedkeuring bouwvergunning aangevraagd door de nieuwe eigenaar. Meer info? Maak snel je afspraak!
Perceel verblijfsrecreatie op 1200m²!
9112 SINAAI-WAAS
Prijs : € 53.000
Vlot bereikbaar (oprit tussen Hulstbaan 88 & 90 te 9112 Sinaai) perceel recreatie-grond in oase van rust en groen op 1200m² - wachtbuis voor nutsvoorziening is aanwezig - waterput aanwezig, .... Een bezoek zal U overtuigen van de topligging, tevens in de nabijheid van het centrum van Sinaai, winkels aanwezig,...! Verblijfsrecreatie.
Instapklaar (reno - '17) 2slpks. - appartement met berging en tuintje!
9140 TEMSE
Prijs : € 147.000
1
2
Instapklaar appartement gelegen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers + private berging + tuintje! Dit appartement heeft een algemene inkomhal (wordt heden gerenoveerd), een private inkom - app., ruime living met veel lichtinval,een ingr. badk met douche/wc/lavabo-meubel, ingr. keuken met balkonterras, nachthal, 2 slaapkamers. Buiten: private berging , tuintje . Interesse? Contacteer ons voor een plaatsbezoek aan deze goed verhuurbare eigendom of als aankoop van je nieuwe thuis! Extra; buitenschrijnwerk is vernieuwd, dak werd geïsoleerd, traphal wordt gerenoveerd. en klein beschrijf mogelijk!
Betaalbaar bouwperceel (OB) - 543m² !
9240 ZELE
Prijs : € 150.000
Perceel betaalbare bouwgrond (543m²) voor open bebouwing met residentieel karakter, kleine huishoudelijke handel of ambacht is toegelaten, gelegen aan de rand van het centrum. Dichtbij de uitvalsweg en vlotte bereikbaarheid - geen bouwverplichting! Oriëntatie: NO
Appartement (14V) met uniek verzicht, 2/3 slpk, garage, berging en 2 autostaanplaatsen!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 168.000
1
1
2
Uniek hoekappartment met veel lichtinval en breed panorama op de 14e V ( Blok 4) met 2 zongerichte terrassen! Extra 1 ruime garage , incl. berging (niveau 0) met automatishe sec. poort + dubbele autostaanplaats + kelderberging ( -1) !!!!! Indeling: inkomhal, vestiaire, ingr. keuken, L- vormige living met sierschouw, nachthal, berging, ruime slpk ( 2slpk mogelijk), wc, badkamer, bureel/slaapkamer. Buiten: 2 zongerichte terrassen ( 1x ZO / 1x ZW). Tip: Koop hier je droomappartement en kijk alle dagen tot in Brussel!!!! Maak vandaag nog je afspraak.
Duurzaam gerenoveerde woning met 2 slaapkamers in centrum Sint-Niklaas!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 175.000
1
2
Duurzaam gerenoveerde woning met 2 slaapkamers. Deze woning bevat een inkomhal, een leefruimte en een ingerichte keuken en een berging. Op de eerste verdieping heeft u 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer. De woning is in 2016 volledig gerenoveerd en geïsoleerd, verder zijn er nieuwe ramen, nieuwe vloeren, nieuw keuken en badkamer en de elektriciteit conform. Deze woning bevindt zich op wandelafstand van de grote markt, scholen, station en winkels en is rustig gelegen in een straat met eenrichtingsverkeer. Woning is momenteel verhuurd aan 650 € ideaal voor beleggers maar kan zeker ook zelf bewoond worden. Als u op zoek bent naar een goede investering of een instapklare woning bel ons dan zeker voor een bezoek ter plaatste, achter deze gevel zit een pareltje van een instapklare woning! Klein beschrijf mogelijk. Afspraak maken: Bart 0496 255 255 of Patricia 0495 614 416.
Gelijkvloers APP. met 1 slaapkamer en tuintje!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 180.000
1
1
Ruim en licht nieuwbouw gelijkvloers appartement in het centrum van Sint-Niklaas. Overal dichtbij en toch in een rustige straat gelegen! Dit nieuwbouw appartement kan u nog verder inrichten naar uw eigen smaak! Het appartement heeft een ruime living met uitzicht op het nog aan te leggen stad tuintje. Dit tuintje kan je bereiken via een groot schuifraam dat zich over de volledige achtergevel bevindt. Verder heeft u een ingerichte keuken met toestellen, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. De nog af te werken zaken zoals keuken en de badkamer kan u nog uw eigen smaak en inrichting kiezen en dit volgens budget voorzien of u heeft de mogelijkheid om je eigen budget hierin te voorzien. Ook de binnendeuren, vloeren, en tuin afsluiting, kan u kiezen naar eigen smaak!Verder heeft dit appartement nog een ruime berging met aansluiting voor was en droog machine. Alle ramen en leidingen en nutsvoorzieningen zijn reeds in het appartement aanwezig. Een betaalbaar appartement met de mogelijkheid om het in te richten volgens je eigen stijl en budget en dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Sint-niklaas en parkeergelegenheid in de straat! U heeft ook de mogelijkheid om een garage achter het gebouw te huren en of aan te kopen!
Gerenoveerd APP. met 2 slaapkamers en garage!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 180.000
1
1
2
Gezellig, knus appartement nabij het centrum van Sint-Niklaas. Dit appartement is volledig gerenoveerd volgens goed vakmanschap en is instapklaar voor eerste bewoning. Ook de gemeensch. renovaties ( lift, dak- isolatie en gevel) zijn incl. de verkoopprijs!!! Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Het appartement heeft een inkomhal, een ruime berging (die eventueel kan dienen als bureel/slaapkamer). Een ruime lichte living met een prachtige sierschouw in natuursteen. Verder heeft u een ingerichte keuken, een badkamer ligbad en lavabomeubel, wc, douche, 2 slaapkamers,. Verder heeft u nog een berging op het gelijkvloers en een garage!!!
1 2 3 >|
Pagina 1 van 3 [30 zoekertjes]
Kantoor Belsele
Voor een nog betere en persoonlijke service werken wij enkel op afspraak en dit op kantoor, bij U thuis of op locatie!
T 03 772 76 86 - info@apex.be

Controle Instantie : BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar BIV 503.376
Onderworpen aan de deontologische code BIV : www.biv.be
Onderworpen aan de BIV plichtenleer
Powered by Omnicasa