Te Koop

Perceel bosgrond op 3026m² - vlot bereikbaar!
9185 WACHTEBEKE
Prijs : € 18.000
Een stuk bosgrond, heel rustig gelegen in het landelijke Moerbeke-Waas met een oppervlakte van 3026m² waar u rustig kan genieten van de pracht dat de natuur biedt! Enige vorm van constructie is niet mogelijk! Het gaat hier over een stuk bosgrond!
Perceel verblijfsrecreatie 1336.12m² ( fase 3 ) in goed gekeurde verkaveling.
9190 STEKENE
Prijs : € 46.000
Wij verkopen een mooi gelegen en goed bereikbaar perceel verblijfsrecreatie (Speelhof) in een goed gekeurde verkaveling op 1336,12m²! ( geen permanente bewoning toegelaten). Hier kan men nog een bouwaanvraag indienen volgens de geldende verkavelings/bouwvoorschriften.( Fase 3 - Gemeente Stekene) Per kadastraal perceel en per lot kan slechts 1 weekendverblijf opgericht worden (60m² met dakhelling tussen de 10° - 60°) + 20 m² terras ( niet toegebouwd) , dakoversteek mag max. hoogte van 3.5m zijn,... ook een aanvullend gebouw van 18m² is toegelaten in de bouwaanvraag. Alle info is indicatief en niet bindend inzake goedkeuring bouwvergunning aangevraagd door de nieuwe eigenaar. Meer info? Maak snel je afspraak!
Perceel verblijfsrecreatie op 1200m²!
9112 SINAAI-WAAS
Prijs : € 53.000
Vlot bereikbaar (oprit tussen Hulstbaan 88 & 90 te 9112 Sinaai) perceel recreatie-grond in oase van rust en groen op 1200m² - wachtbuis voor nutsvoorziening is aanwezig - waterput aanwezig, .... Een bezoek zal U overtuigen van de topligging, tevens in de nabijheid van het centrum van Sinaai, winkels aanwezig,...! Verblijfsrecreatie.
Ruim app. ( 2slpk) met topligging en veel lichtinval!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 110.000
1
2
Ruime bovenwoonst (appartement) met veel lichtinval en hierna vermelde indeling: inkomhal met trap naar de woonst op de 1eV, indeling: privé - inkom, hall, ruime leefruimte met laminaat en gaskachel, half-open ingr. keuken, hal, badkamer met lavabo en ligbad/douche, washoek, wc, 2 slaapkamers. Heden is de eigendom verhuurd tem 30-04-2019.
Instapklaar (reno - '17) 2slpks. - appartement met berging en tuintje!
9140 TEMSE
Prijs : € 147.000
1
2
Een gezellig appartement gelegen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers + private berging + tuintje! Indeling: algemene inkomhal ( wordt heden gerenoveerd), inkom - app., living met veel lichtinval, ingerichte badkamer met douche/wc/lavabo-meubel, ingerichte keuken met balkonterras, nachthall, 2 slaapkamers. Buiten: private berging, tuintje. Interesse? Contacteer ons voor een plaatsbezoek aan deze goed verhuurbare eigendom of als aankoop van je nieuwe thuis! Extra, buitenschrijnwerk is vernieuwd, dak werd geïsoleerd en traphal wordt gerenoveerd.
Instapklare woning met 2 slaapkamers in centrum Sint-Niklaas!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 169.000
1
2
Duurzaam gerenoveerde woning met 2 slaapkamers op wandelafstand van de Grote Markt te Sint-Niklaas. Deze woning bevat een inkomhal, een leefruimte, een ingerichte keuken en een berging. Op de eerste verdieping heeft u 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer. De woning is in 2016 volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Verder zijn er nieuwe ramen - vloeren, nieuwe keuken en badkamer en de elektriciteit is conform. Momenteel wordt de woning verhuurd aan 650 € en is ideaal voor beleggers maar kan zeker ook zelf bewoond worden. Afspraak maken: Bart 0496 255 255
Gerenoveerd APP. met 2 slaapkamers en garage!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 179.000
1
1
2
Gezellig, knus appartement nabij het centrum van Sint-Niklaas. Dit appartement is volledig gerenoveerd volgens goed vakmanschap en is instapklaar voor eerste bewoning. Ook de gemeensch. renovaties ( lift, dak- isolatie en gevel) zijn incl. de verkoopprijs!!! Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Het appartement heeft een inkomhal, een ruime berging (die eventueel kan dienen als bureel/slaapkamer). Een ruime lichte living met een prachtige sierschouw in natuursteen. Verder heeft u een ingerichte keuken, een badkamer ligbad en lavabomeubel, wc, douche, 2 slaapkamers,. Verder heeft u nog een berging op het gelijkvloers en een garage!!!
Gelijkvloers APP. met 1 slaapkamer en tuintje!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 180.000
1
1
Ruim en licht nieuwbouw gelijkvloers appartement in het centrum van Sint-Niklaas. Overal dichtbij en toch in een rustige straat gelegen! Dit nieuwbouw appartement kan u nog verder inrichten naar uw eigen smaak! Het appartement heeft een ruime living met uitzicht op het nog aan te leggen stad tuintje. Dit tuintje kan je bereiken via een groot schuifraam dat zich over de volledige achtergevel bevindt. Verder heeft u een ingerichte keuken met toestellen, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. De nog af te werken zaken zoals keuken en de badkamer kan u nog uw eigen smaak en inrichting kiezen en dit volgens budget voorzien of u heeft de mogelijkheid om je eigen budget hierin te voorzien. Ook de binnendeuren, vloeren, en tuin afsluiting, kan u kiezen naar eigen smaak!Verder heeft dit appartement nog een ruime berging met aansluiting voor was en droog machine. Alle ramen en leidingen en nutsvoorzieningen zijn reeds in het appartement aanwezig. Een betaalbaar appartement met de mogelijkheid om het in te richten volgens je eigen stijl en budget en dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Sint-niklaas en parkeergelegenheid in de straat! U heeft ook de mogelijkheid om een garage achter het gebouw te huren en of aan te kopen!
Handelspand + casco-duplex in centrum Sinaai!
9112 SINAAI-WAAS
Prijs : € 190.000
GV- handelspand (92m²) + duplex bovenwoonst ( casco-staat) in het centrum van Sinaai is goed gelegen door zijn ruime parking, nieuw voorliggende straat, bereikbaarheid, nieuwe buurtverkavelingen =meer klantenpotentieel is goed voor hier uw zaak, kantoor, vrij beroep,...!!! Kortom een topligging met hierna vermelde indeling: GV= winkelruimte van 92m² inclusief een bureelruimte, wc, etalage. 1eV + dakverdieping= casco woongelegenheid met mogelijkheden voor extra terras. Overname van dagbladwinkel met Lotto-punt is bespreekbaar maar geen noodzaak. Plaatsbezoek enkel op afspraak.
App(2eV) met 2 slaapkamer en terras!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 195.000
1
2
Ruim en licht nieuwbouw appartement op de 2de verdieping met 2 slaapkamers in het centrum van Sint-Niklaas. Overal dichtbij en toch in een rustige straat gelegen! Dit nieuwbouw appartement kan u nog verder inrichten naar uw eigen smaak! Het appartement heeft een ruime living met veel lichtinval, verder heeft u een ingerichte keuken met toestellen, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. De nog af te werken zaken zoals keuken en de badkamer kan u nog uw eigen smaak en inrichting kiezen en dit volgens budget voorzien of u heeft de mogelijkheid om je eigen budget hierin te voorzien. Ook de binnendeuren en vloeren kan u kiezen naar eigen smaak!Verder heeft dit appartement nog een ruime berging met aansluiting voor was en droog machine. Alle ramen en leidingen en nutsvoorzieningen zijn reeds in het appartement aanwezig. Een betaalbaar appartement met de mogelijkheid om het in te richten volgens je eigen stijl en budget en dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Sint-niklaas en parkeergelegenheid in de straat! U heeft ook de mogelijkheid om een garage achter het gebouw te huren en of aan te kopen!
1 2 3 >|
Pagina 1 van 3 [25 zoekertjes]
Kantoor Belsele
Voor een nog betere en persoonlijke service werken wij enkel op afspraak en dit op kantoor, bij U thuis of op locatie!
T 03 772 76 86 - info@apex.be

Controle Instantie : BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar BIV 503.376
Onderworpen aan de deontologische code BIV : www.biv.be
Onderworpen aan de BIV plichtenleer
Powered by Omnicasa