Appartement

Ruim app. ( 2slpk) met topligging en veel lichtinval!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 110.000
1
2
Ruime bovenwoonst (appartement) met veel lichtinval en hierna vermelde indeling: inkomhal met trap naar de woonst op de 1eV, indeling: privé - inkom, hall, ruime leefruimte met laminaat en gaskachel, half-open ingr. keuken, hal, badkamer met lavabo en ligbad/douche, washoek, wc, 2 slaapkamers. Heden is de eigendom verhuurd tem 30-04-2019.
Instapklaar (reno - '17) 2slpks. - appartement met berging en tuintje!
9140 TEMSE
Prijs : € 147.000
1
2
Een gezellig appartement gelegen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers + private berging + tuintje! Indeling: algemene inkomhal ( wordt heden gerenoveerd), inkom - app., living met veel lichtinval, ingerichte badkamer met douche/wc/lavabo-meubel, ingerichte keuken met balkonterras, nachthall, 2 slaapkamers. Buiten: private berging, tuintje. Interesse? Contacteer ons voor een plaatsbezoek aan deze goed verhuurbare eigendom of als aankoop van je nieuwe thuis! Extra, buitenschrijnwerk is vernieuwd, dak werd geïsoleerd en traphal wordt gerenoveerd.
Gerenoveerd APP. met 2 slaapkamers en garage!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 179.000
1
1
2
Gezellig, knus appartement nabij het centrum van Sint-Niklaas. Dit appartement is volledig gerenoveerd volgens goed vakmanschap en is instapklaar voor eerste bewoning. Ook de gemeensch. renovaties ( lift, dak- isolatie en gevel) zijn incl. de verkoopprijs!!! Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Het appartement heeft een inkomhal, een ruime berging (die eventueel kan dienen als bureel/slaapkamer). Een ruime lichte living met een prachtige sierschouw in natuursteen. Verder heeft u een ingerichte keuken, een badkamer ligbad en lavabomeubel, wc, douche, 2 slaapkamers,. Verder heeft u nog een berging op het gelijkvloers en een garage!!!
Gelijkvloers APP. met 1 slaapkamer en tuintje!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 180.000
1
1
Ruim en licht nieuwbouw gelijkvloers appartement in het centrum van Sint-Niklaas. Overal dichtbij en toch in een rustige straat gelegen! Dit nieuwbouw appartement kan u nog verder inrichten naar uw eigen smaak! Het appartement heeft een ruime living met uitzicht op het nog aan te leggen stad tuintje. Dit tuintje kan je bereiken via een groot schuifraam dat zich over de volledige achtergevel bevindt. Verder heeft u een ingerichte keuken met toestellen, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. De nog af te werken zaken zoals keuken en de badkamer kan u nog uw eigen smaak en inrichting kiezen en dit volgens budget voorzien of u heeft de mogelijkheid om je eigen budget hierin te voorzien. Ook de binnendeuren, vloeren, en tuin afsluiting, kan u kiezen naar eigen smaak!Verder heeft dit appartement nog een ruime berging met aansluiting voor was en droog machine. Alle ramen en leidingen en nutsvoorzieningen zijn reeds in het appartement aanwezig. Een betaalbaar appartement met de mogelijkheid om het in te richten volgens je eigen stijl en budget en dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Sint-niklaas en parkeergelegenheid in de straat! U heeft ook de mogelijkheid om een garage achter het gebouw te huren en of aan te kopen!
App(2eV) met 2 slaapkamer en terras!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 195.000
1
2
Ruim en licht nieuwbouw appartement op de 2de verdieping met 2 slaapkamers in het centrum van Sint-Niklaas. Overal dichtbij en toch in een rustige straat gelegen! Dit nieuwbouw appartement kan u nog verder inrichten naar uw eigen smaak! Het appartement heeft een ruime living met veel lichtinval, verder heeft u een ingerichte keuken met toestellen, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. De nog af te werken zaken zoals keuken en de badkamer kan u nog uw eigen smaak en inrichting kiezen en dit volgens budget voorzien of u heeft de mogelijkheid om je eigen budget hierin te voorzien. Ook de binnendeuren en vloeren kan u kiezen naar eigen smaak!Verder heeft dit appartement nog een ruime berging met aansluiting voor was en droog machine. Alle ramen en leidingen en nutsvoorzieningen zijn reeds in het appartement aanwezig. Een betaalbaar appartement met de mogelijkheid om het in te richten volgens je eigen stijl en budget en dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Sint-niklaas en parkeergelegenheid in de straat! U heeft ook de mogelijkheid om een garage achter het gebouw te huren en of aan te kopen!
Appartement met 3 slaapkamers en garage
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 199.000
1
1
3
Appartement gelegen op de 1ste verdieping. Dit ruim appartement heeft 3 slaapkamers, een wc, een berging, een badkamer en een ruime living. Verder heeft dit appartement een ingerichte keuken en inkomhal. De verwarming is individueel CV op aardgas. Tevens beschikt het appartement over een garage! Indien u graag dichtbij het Waasland shoppingcentra zit en een vlotte verbinding naar het centrum en auto snelwegen wenst is dit appartement een aanrader! Voor een plaatsbezoek contacteer ons verblijvend!
Appartement met 3 slaapkamers en garage
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 199.000
1
1
3
Appartement gelegen op de 1ste verdieping. Dit ruim appartement heeft 3 slaapkamers, een wc, een berging, een badkamer en een ruime living. Verder heeft dit appartement een ingerichte keuken en inkomhal. De verwarming is individueel CV op aardgas. Tevens beschikt het appartement over een garage! Indien u graag dichtbij het Waasland shoppingcentra zit en een vlotte verbinding naar het centrum en auto snelwegen wenst is dit appartement een aanrader! Voor een plaatsbezoek contacteer ons verblijvend!
Exclusieve duplex met ruim zonneterras (40m²) & 2 parkeerplaatsen!
9111 BELSELE
Prijs : € 430.000
2
2
Exclusieve ruime duplex (2006) met uitstraling en terras van 40m² + 2 privé - parkings!! Indeling: Alg. inkomhal + lift, inkomhal duplex- app. met ingemaakte kasten/ vestiaire, wc, eetplaats/ bureelruimte, open inger. keuken met wijnkast en alle toestellen, wasberging, gezellige living met veel lichtinval en gashaard en buitenzicht. 1e V. omvat: een traphal met vide, douchekamer, logeerkamer, exclusief ingr.badkamer met douche / ligbad, ruime dressing, slaapkamer met uniek afgewerkt bedmeubel,... Buiten: zonneterras van 40m² & 2 buitenparkings!! Extra: Instapklare - luxe - afwerking met diverse kastenwanden, volwaardige parket, unieke inrichting ,....m.a.w. TOP-DUPLEX, die je moet gezien hebben !!!!
Kantoor Belsele
Voor een nog betere en persoonlijke service werken wij enkel op afspraak en dit op kantoor, bij U thuis of op locatie!
T 03 772 76 86 - info@apex.be

Controle Instantie : BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar BIV 503.376
Onderworpen aan de deontologische code BIV : www.biv.be
Onderworpen aan de BIV plichtenleer
Powered by Omnicasa