Appartement

Instapklaar (reno - '17) 2slpks. - appartement met berging en tuintje!
9140 TEMSE
Prijs : € 147.000
1
2
Instapklaar appartement gelegen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers + private berging + tuintje! Dit appartement heeft een algemene inkomhal (wordt heden gerenoveerd), een private inkom - app., ruime living met veel lichtinval,een ingr. badk met douche/wc/lavabo-meubel, ingr. keuken met balkonterras, nachthal, 2 slaapkamers. Buiten: private berging , tuintje . Interesse? Contacteer ons voor een plaatsbezoek aan deze goed verhuurbare eigendom of als aankoop van je nieuwe thuis! Extra; buitenschrijnwerk is vernieuwd, dak werd geïsoleerd, traphal wordt gerenoveerd. en klein beschrijf mogelijk!
Appartement (14V) met uniek verzicht, 2/3 slpk, garage, berging en 2 autostaanplaatsen!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 168.000
1
1
2
Uniek hoekappartment met veel lichtinval en breed panorama op de 14e V ( Blok 4) met 2 zongerichte terrassen! Extra 1 ruime garage , incl. berging (niveau 0) met automatishe sec. poort + dubbele autostaanplaats + kelderberging ( -1) !!!!! Indeling: inkomhal, vestiaire, ingr. keuken, L- vormige living met sierschouw, nachthal, berging, ruime slpk ( 2slpk mogelijk), wc, badkamer, bureel/slaapkamer. Buiten: 2 zongerichte terrassen ( 1x ZO / 1x ZW). Tip: Koop hier je droomappartement en kijk alle dagen tot in Brussel!!!! Maak vandaag nog je afspraak.
Gerenoveerd APP. met 2 slaapkamers en garage!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 180.000
1
1
2
Gezellig, knus appartement nabij het centrum van Sint-Niklaas. Dit appartement is volledig gerenoveerd volgens goed vakmanschap en is instapklaar voor eerste bewoning. Ook de gemeensch. renovaties ( lift, dak- isolatie en gevel) zijn incl. de verkoopprijs!!! Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Het appartement heeft een inkomhal, een ruime berging (die eventueel kan dienen als bureel/slaapkamer). Een ruime lichte living met een prachtige sierschouw in natuursteen. Verder heeft u een ingerichte keuken, een badkamer ligbad en lavabomeubel, wc, douche, 2 slaapkamers,. Verder heeft u nog een berging op het gelijkvloers en een garage!!!
Gelijkvloers APP. met 1 slaapkamer en tuintje!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 180.000
1
1
Ruim en licht nieuwbouw gelijkvloers appartement in het centrum van Sint-Niklaas. Overal dichtbij en toch in een rustige straat gelegen! Dit nieuwbouw appartement kan u nog verder inrichten naar uw eigen smaak! Het appartement heeft een ruime living met uitzicht op het nog aan te leggen stad tuintje. Dit tuintje kan je bereiken via een groot schuifraam dat zich over de volledige achtergevel bevindt. Verder heeft u een ingerichte keuken met toestellen, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. De nog af te werken zaken zoals keuken en de badkamer kan u nog uw eigen smaak en inrichting kiezen en dit volgens budget voorzien of u heeft de mogelijkheid om je eigen budget hierin te voorzien. Ook de binnendeuren, vloeren, en tuin afsluiting, kan u kiezen naar eigen smaak!Verder heeft dit appartement nog een ruime berging met aansluiting voor was en droog machine. Alle ramen en leidingen en nutsvoorzieningen zijn reeds in het appartement aanwezig. Een betaalbaar appartement met de mogelijkheid om het in te richten volgens je eigen stijl en budget en dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Sint-niklaas en parkeergelegenheid in de straat! U heeft ook de mogelijkheid om een garage achter het gebouw te huren en of aan te kopen!
App(2eV) met 2 slaapkamer en terras!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 195.000
1
2
Ruim en licht nieuwbouw appartement op de 2de verdieping met 2 slaapkamers in het centrum van Sint-Niklaas. Overal dichtbij en toch in een rustige straat gelegen! Dit nieuwbouw appartement kan u nog verder inrichten naar uw eigen smaak! Het appartement heeft een ruime living met veel lichtinval, verder heeft u een ingerichte keuken met toestellen, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. De nog af te werken zaken zoals keuken en de badkamer kan u nog uw eigen smaak en inrichting kiezen en dit volgens budget voorzien of u heeft de mogelijkheid om je eigen budget hierin te voorzien. Ook de binnendeuren en vloeren kan u kiezen naar eigen smaak!Verder heeft dit appartement nog een ruime berging met aansluiting voor was en droog machine. Alle ramen en leidingen en nutsvoorzieningen zijn reeds in het appartement aanwezig. Een betaalbaar appartement met de mogelijkheid om het in te richten volgens je eigen stijl en budget en dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Sint-niklaas en parkeergelegenheid in de straat! U heeft ook de mogelijkheid om een garage achter het gebouw te huren en of aan te kopen!
Appartement met 3 slaapkamers en garage
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 199.000
1
1
3
Appartement gelegen op de 1ste verdieping. Dit ruim appartement heeft 3 slaapkamers, een wc, een berging, een badkamer en een ruime living. Verder heeft dit appartement een ingerichte keuken en inkomhal. De verwarming is individueel CV op aardgas. Tevens beschikt het appartement over een garage! Indien u graag dichtbij het Waasland shoppingcentra zit en een vlotte verbinding naar het centrum en auto snelwegen wenst is dit appartement een aanrader! Voor een plaatsbezoek contacteer ons verblijvend!
Appartement met 3 slaapkamers en garage
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 199.000
1
1
3
Appartement gelegen op de 1ste verdieping. Dit ruim appartement heeft 3 slaapkamers, een wc, een berging, een badkamer en een ruime living. Verder heeft dit appartement een ingerichte keuken en inkomhal. De verwarming is individueel CV op aardgas. Tevens beschikt het appartement over een garage! Indien u graag dichtbij het Waasland shoppingcentra zit en een vlotte verbinding naar het centrum en auto snelwegen wenst is dit appartement een aanrader! Voor een plaatsbezoek contacteer ons verblijvend!
DUPLEX appartement (2 slpks - 115m²), 1e bewoning!
9290 OVERMERE
Prijs : € 238.000
1
1
2
Nieuwbouw (1e bewoning) - duplex (115m²) met mooi verzicht in Resedentie Elise en inclusief garage, heeft volgende indeling: Lift, traphal, inkomhal, wc, living met veel lichtinval met terras, ingr.woonkeuken met balkonterras. Verdieping: houten trap, 2 slpk, ingr. badk. met ligbad, badkamermeubel, wc. Meer info over deze eigendom gewenst? Contacteer ons vrijblijvend. Extra's: energiezuinige woonst, super geïsoleerd, groen verzicht, 2 terrassen, lift, garage,...
Modern app.in centrum Belsele met 2 slpks, berging en tuintje!
9111 BELSELE
Prijs : € 249.000
1
2
Ruim instapklaar appartement (1e verdiep met lift) + private berging ( fietsen,...) in hartje Belsele, heeft volgende indeling: inkomhal, wc, ruime living, volledig ingerichte. keuken en groenuitzicht, ruime wasberging ingerichte/ badkamer met ligbad en douche in het bad, badkamer meubel met 1 lavabo , 2 slpk, ... ook de nieuwste normen naar isolatie en ventilatie zijn gerespecteerd! Buiten: terras met dubbele berging, gem. tuintje, privé- berging ( gv).
Serviceflat - 1e bewoning met alle comfort!!!
9160 LOKEREN
Prijs : € 270.000
1
2
Nieuwbouw - erkende assistentie woonst (appartement met ruim terras en alle comfort)! Indeling: inkomhal, berging, vestiaire, ingr. badkamer, 1 slpk met terras, living/eetplaats met veel lichtinval, ingr. keuken. Buiten: ruim terras. Deze assistentie woonst is toegankelijk voor mindervaliden, rolstoelgebruikers, senioren +65jaar of jonger indien medisch/sociale toestand dit zou vereisen. U woont zelfstandig en kunt gebruik maken van een ruim aanbod in zorg- en dienstverlening! Hier is wonen zonder zorgen een zekerheid! Wij heten U van harte welkom voor een plaatsbezoek en dit enkel na afspraak!
Kantoor Belsele
Voor een nog betere en persoonlijke service werken wij enkel op afspraak en dit op kantoor, bij U thuis of op locatie!
T 03 772 76 86 - info@apex.be

Controle Instantie : BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar BIV 503.376
Onderworpen aan de deontologische code BIV : www.biv.be
Onderworpen aan de BIV plichtenleer
Powered by Omnicasa