Handel Bureel

Handelspand + casco-duplex in centrum Sinaai!
9112 SINAAI-WAAS
Prijs : € 190.000
GV- handelspand (92m²) + duplex bovenwoonst ( casco-staat) in het centrum van Sinaai is goed gelegen door zijn ruime parking, nieuw voorliggende straat, bereikbaarheid, nieuwe buurtverkavelingen =meer klantenpotentieel is goed voor hier uw zaak, kantoor, vrij beroep,...!!! Kortom een topligging met hierna vermelde indeling: GV= winkelruimte van 92m² inclusief een bureelruimte, wc, etalage. 1eV + dakverdieping= casco woongelegenheid met mogelijkheden voor extra terras. Klein beschrijfmogelijk! Overname van dagbladwinkel met Lotto-punt is bespreekbaar maar geen noodzaak. Plaatsbezoek enkel op afspraak.
Handelspand met overname handel
9250 WAASMUNSTER
Prijs : € 395.000
Karaktervol handelspand TOPFRITUUR (overnameprijs te bespreken) met aangelegd terras en instapklare loft heeft volgende indeling: op het gelijkvloers vindt u de frituur met aanhorigheden, een ingerichte keuken, koelcellen, 2 verbruik zalen, kelder en toiletten. Buiten: aangelegd terras met tuinmuur rondom. Op het tussen verdiep van de woning vindt u een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping vindt u een prachtige loft met veel lichtinval en met een instapklare afwerking! De gezellige loft heeft een oppervlakte van 127m². De loft heeft volgende indeling, lichte ruime leefruimte met open ingerichte keuken (nog geen gebruik van de toestellen) verder vindt u een bureel of 2de slaapkamer, een ingerichte badkamer met duo- douche en excl. ligbad, dressing en een duplex- slaapkamer. Buiten op de eerste verdieping treft u nog een ruim terras (30m²) klein beschrijf mogelijk. Extra: TOPLIGGING & TOPZAAK! Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor plaatsbezoek, na afspraak op kantoor van Apex.
Polyvalent handelspand (1449m²) met voorliggende parkings!
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : € 790.000
Polyvalente eigendom op 2581,12m², bestaande uit 1 handelspand met voorliggende parkings. HIER UW ZAAK! Polyvalent handelspand (1449m²) met diverse mogelijkheden in residentiële omgeving en op toplocatie! Buiten 12 voorliggende parkings + parking rondom het gebouw. Straatbreedte perceel = 48,99 meter / Gevelbreedte = 38 meter.
Bedrijfsgebouw
9100 SINT-NIKLAAS
Prijs : Prijs op aanvraag
Kantoor Belsele
Voor een nog betere en persoonlijke service werken wij enkel op afspraak en dit op kantoor, bij U thuis of op locatie!
T 03 772 76 86 - info@apex.be

Controle Instantie : BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar BIV 503.376
Onderworpen aan de deontologische code BIV : www.biv.be
Onderworpen aan de BIV plichtenleer
Powered by Omnicasa